donderdag 17 april 2008

Nieuw materiaal

Gisteravond een bezoek gebracht aan een 'echt' concert van Vanessa Peters, na de vorige twee keer bij de buurman. Met zijn vijven begaven wij ons richting Utrecht, waar het eenrichtingsverkeer in het centrum voor wat frustratie zorgde, maar uiteindelijk kwamen we precies op tijd binnen. In café De Stad verzorgde Vanessa Peters een klein concertje met, naast veel werk van 'Little Films', ook een flinke bubs nieuw materiaal.

In september gaat de groep (waarschijnlijk) de studio in voor de opnamen van een nieuw album, op voorwaarde dat ze de financiering rond kunnen krijgen. Koop dus allemaal het album van Vanessa Peters & Icecream on Mondays – het is vanaf heden verkrijgbaar bij de betere platenzaak, zoals bijvoorbeeld Velvet in Rotterdam, heb ik mij laten vertellen.

Van een solistisch optreden via een begeleiding door Manuel Schicchi naar een driemansformatie gisteravond: de vertolking van Peters’ muziek wordt op deze manier voor ons muzikaal steeds uitgebreider. De volgende keer in Tivoli of Vredenburg? De muziek van Vanessa verdient het.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat een reactie op dit bericht achter!