donderdag 27 maart 2008

Patch day mayhem

Zoals verwacht is gisteren patch 2.4 live gegaan. Dat ging gepaard met de vertrouwde chaos. In het nieuwe gebied Isle of Quel’Danas viel haast niets te doen vanwege alle spelers die er (in de weg) liepen. De twee dailies daar waren onmogelijk te volbrengen. Verder vroeg iedereen zich af waar de inn, badge-vendor en repair-man waren, terwijl die pas in de 3e fase verkrijgbaar zullen zijn. Gisteravond was fase 1 al voor bijna 40% afgerond, dus dat kan nooit lang meer duren.

Zowel met Atto als met Tiro een bezoek gebracht aan Magister’s Terrace, de nieuwe dungeon. Een succesvolle run met Atto, Tiro had wat minder geluk. Opvallend: de drops lijken bijna allemaal (spell) haste te hebben. Het laatste gevecht, met prins Kael’Thas, is voorlopig nog een behoorlijke uitdaging. Over de afkorting zijn de spelers het nog niet eens. MT, MgT, MagTer, van alles komt voorbij. MagTer vraagt om veel area of effect (aoe) en crowd control (cc), goed voor de populariteit van Atto dus.

Doel met Atto is om de revered-status bij de nieuwe Shattered Sun Offensive (SSO) te bereiken. Met ongeveer 1.500 reputatie van dailies moet dat binnen tien dagen lukken. Met het ontsluiten van nieuwe fases en het vaker doen van MagTer moet het nog sneller gaan. Voor Tiro is ook op revered iets te halen, maar ik denk niet dat ik zin heb in twee keer dezelfde reputatie-grind. Tiro heeft vooral de cooking (nog steeds) en fishing dailies gedaan. Dat heeft vooralsnog een nieuw recept opgeleverd en een leuk extraatje.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat een reactie op dit bericht achter!