woensdag 9 januari 2008

2.3.2 Live

* Vorige week heb ik geklaagd dat patch 2.3.2 nog steeds niet live gegaan was en dat heeft blijkbaar geholpen: vandaag is de patch vrijgegeven. Een paar kleine bug-fixes en wijzigingen, geen al te grote patch. Ice Block is nu beschikbaar voor iedere mage en hunters kunnen hun pets sneller levelen; dat zijn zo’n beetje de belangrijkste wijzigingen waar ik zelf mee te maken krijg.
* Level 63 voor Tiro. Begonnen aan de eerste Coilfang Reservoir dungeons, voor de reputatie bij Cenarion Expedition. Deze tactiek werkt aanzienlijk beter dan destijds bij Atto, met wie ik vooral zo snel mogelijk geleveld heb. Maar goed, Atto hoefde ook niet zonodig patronen te verzamelen natuurlijk.
* Dinsdagavond een met vele problemen omgeven Ramparts run gedaan, de dagelijkse heroic. Onze tank was een druid die alleen maar PvP-gear bij zich had. Dat was geen al te groot succes. We hadden onnodig veel wipes en op het einde konden we het quest-item niet oppikken, waardoor ons 24 goud en 2 Badges of Justice door de neus werden geboord. Misschien dat een GM nog het een en ander kan herstellen.

Update 12.30 uur: GM heeft fout hersteld. Goud en badges alsnog ontvangen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat een reactie op dit bericht achter!