maandag 29 oktober 2007

Nog net nieuw

Nog een paar kleine nieuwtjes, dat kan nog net.

* Bryan Singer is zijn vaste schrijversteam, met wie hij al zo’n beetje sinds ‘The Usual Suspects’ samenwerkt, kwijt voor het vervolg op ‘Superman Returns’. In plaats daarvan krijgen we de schrijvers van ‘Pirates of the Caribbean’, Ted Elliot en Terry Rossio. Ik weet niet of ik daar nou zo blij mee ben.

* Daniel Craig heeft geprofiteerd van het succes van ‘Casino Royale’ en heeft zijn contract met MGM/UA om James Bond te spelen opengebroken. Hij is nu gecontracteerd voor vijf films in totaal. (Dat waren er drie.) Daarmee gaat Craig Bond spelen tot zijn vijftigste, even oud als Pierce Brosnan toen hij voor de laatste keer mocht komen opdraven als 007.

* De trailer voor het nieuwe seizoen van ‘24’, het zevende alweer, is uitgelekt en op YouTube verschenen. Er is op dit moment alleen nog een versie met Spaanse ondertitels; eens kijken hoe lang het duurt voordat deze verwijderd wordt. Zelf volg ik de serie al een tijdje niet meer – ik ben na het tweede seizoen afgehaakt – maar de trailer ziet er veelbelovend uit.

* De ‘strijd’ om de regie van het laatste deel uit de ‘Harry Potter’-serie gaat naar verluidt tussen Alfonso Cuaron, die eerder al deel drie van de reeks regisseerde, en Guillermo del Toro, de regisseur van onder andere ‘Pan’s Labyrinth’. De serie krijgt dus een Mexicaans slotakkoord, zo lijkt het. Als er bij Warner iemand op zit te letten: mijn stem gaat naar Cuaron.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat een reactie op dit bericht achter!