zaterdag 28 juli 2007

Weinig fantastisch

Vrijdagavond naar 'Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer' geweest. Niet echt een goede film. Ach, laten we eerlijk zijn: gewoon een slechte film. De speciale effecten zijn bijzonder goed; de achtervolging tussen de Human Torch en de Silver Surfer is schitterend gemaakt en memorabel spectaculair. De rest van de film valt echter behoorlijk tegen; er zit nauwelijks verhaal in, de acteerprestaties zijn niet om over naar huis te schrijven en zelfs de verschijning van Jessica Alba kan de film niet redden. (Gewoonlijk een mooie vrouw, maar met blonde pruik en blauwe contactlenzen?)

Toegegeven, de eerste film over de Fantastic Four was nog slechter. Wat dat betreft is er gelukkig wel een stijgende lijn waarneembaar. Echter, de tweede film heeft veelal dezelfde problemen als het origineel. Het verhaal kabbelt niet of nauwelijks voort, er worden wat grappen over en weer gemaakt tussen Johnny en Ben en de film kent zijn climax in een gevecht met Dr Doom. Zowel bij het eerste deel als bij het vervolg valt deze climax echter tegen. Binnen een paar minuten wordt de hele (wereldbedreigende) crisis opgelost.

Nieuwe trailers:
- The Simpsons Movie (zie ook de foto met goede vriend RH). Wat is dit, de vijfde trailer inmiddels die ik gezien heb? Dit is overigens pas de eerste waardoor ik een (kleine) indicatie krijg waar de film over gaat.
- Knocked Up. Een onverwacht grote hit in de VS en naar verluidt een bijzonder grappige film. Volgens goede vrienden RH en VS, die de film al gezien hebben tijdens een bezoek aan Amerika, zeer de moeite waard.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat een reactie op dit bericht achter!