maandag 24 januari 2022

Quarantaine, deel 1

De chaos in huis nadat gisteren zo'n beetje alle apparaten ontploften? Die duurt nog even voort. Met een positieve zelftest wilde onze gebruikelijke klusjesman begrijpelijkerwijs nog even niet langskomen. Hopelijk volgende week om deze tijd wel.

Na slechts de hoestbuien gisteravond was Sofietje vandaag helaas echt goed ziek van corona. Hoesten, hoofdpijn en vanmorgen zelfs een beetje koorts. Een dagje afgemeld voor school dan maar, ook geen online les. Aan het begin van de middag was ze ietsje opgeknapt en zijn we naar de GGD gegaan om te testen. 's Avonds laat kwam de uitslag binnen: opnieuw positief. Helaas geen verrassing.

Voor Puckie betekende dat dus ook binnen blijven. Even heen en weer naar school fietsen voor het schoolwerk was daarmee papa's enige uitje. Met genoeg lesmateriaal voor de rest van de week onder mijn arm even later weer thuis. De quarantaine was even omschakelen voor Puckie; hopelijk is hij morgen wat meer gewend. Intussen maar (weer) de gebruikelijke zaken afgezegd, zoals turnen en voetbal...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat een reactie op dit bericht achter!