maandag 26 april 2021

Koningsspelen en de BSO

De avonturen van Puckie en Sofietje

Het was de week die begon met... de zwemles van Puckie op maandagmiddag. Helaas zonder het felbegeerde briefje om te mogen diplomazwemmen - maar zo te zien werd dat in zijn groep aan niemand uitgedeeld. Helaas, volgende maand (hopelijk) beter.

Daarnaast was het de week dat eindelijk de BSO weer open ging, dus op donderdagmiddag konden Puckie en Sofietje weer naar hun vertrouwde juffen, vriendjes en vriendinnetjes. Met enige tegenzin, zoals vanouds, maar toen we ze kwamen halen vonden ze het veel te vroeg - ook zoals vanouds.

Het was natuurlijk ook de week van... de Koningsspelen! Op vrijdag gingen Puckie en Sofietje zo oranje mogelijk naar school om de hele dag leuke spelletjes te doen en lekkere dingen te eten. Inclusief een (digitaal) bezoek van Rico Verhoeven en Kinderen voor Kinderen natuurlijk. Puckie had daarna ook nog een kinderfeestje, dus 's middags konden we hem opvegen.

In het weekend was het dan eindelijk weer eens tijd om wat te bakken! Dat wil zeggen: Sofietje kon dat met een vriendje samen prima zelf af, zonder hulp van papa... Puckie brak er haast letterlijk zijn tanden op: een loszittende melktand kwam er eindelijk uit dit weekend.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat een reactie op dit bericht achter!