maandag 2 september 2024

Vakantie voorbij

De avonturen van Puckie en Sofietje

De scholen zijn weer begonnen! Puckie mocht maandag weer aantreden. Dezelfde klas, dezelfde meester, zelfs hetzelfde lokaal, dus een soepele start. Nog even wennen aan het nieuwe schema - de gymlessen en de plusklas zijn op andere dagen dan vorig jaar - maar dat komt wel goed. En het voetbalseizoen is natuurlijk ook weer begonnen.

Sofietje had nog twee dagen vrij voordat ze zich op school moest melden. Op woensdag had ze haar eerste schooldag, een introductiedag voor 2vwo. Een paar nieuwe klasgenootjes, onder wie toevallig de dochter van een studiegenootje van mama en een jongen die tot een paar weken geleden nog onze achterbuurman was. Het systeem om je aan te melden voor keuzelessen haperde nog enigszins afgelopen week, waardoor alles een paar keer opnieuw moest. 

In het weekend was het warm. Erg warm. Stukje gekoerst met Puckie, 19 km, maar met diverse drinkstops was het een van onze langzaamste rondjes. Sofietje had op eigen gelegenheid het #WeekendKookProject weer opgestart door voor ons allemaal kwarktaart te maken. Lekker! Een poging zelf slagroom te maken eindigde in... zelfgemaakte boter.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat een reactie op dit bericht achter!