dinsdag 13 juni 2023

Pech en warmte

De avonturen van Puckie en Sofietje

Na de drukke week van de vorige keer was het afgelopen week duidelijk de week van de warmte. En van de pech. Maar eerst: de warmte. Met temperaturen die afgelopen week richting of zelfs boven de 30 graden uitkwamen, was het natuurlijk zaak om wat verkoeling te zoeken. De ijscoboer deed goede zaken, de surfplas werd goed bezocht en ook het strand was gelukkig dichtbij.

Ondanks de zomerse temperaturen vond Puckie het ook een goede week om alvast voor de Ronde van West (in augustus!) te gaan oefenen en om een keertje mee te lopen met de avondvierdaagse. Dat laatste was overigens onderdeel van een logistiek bijzonder uitdagend weekeinde, waarbij een bruiloft en een barbecue vroegen om creatieve oplossingen met oppassen en logeerpartijtjes.

Zoals gezegd, het was helaas ook de week van de pech. Sofietje kwam helaas met haar nieuwe fiets - net vijf dagen in bezit - ten val en kwam thuis met schrammen, blauwe plekken en wat lichte beschadigingen aan haar nieuwe rijwiel. Puckie kwam (weer) lelijk ten val op zijn elleboog, waardoor het korstje daar wéér open ging en hij zelfs zijn voetbaltraining moest missen. In dit tempo verwachten we dat hij in 2030 wel van deze wond af zal zijn...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat een reactie op dit bericht achter!