maandag 17 april 2023

Voetbal, sushi en laminaat

De avonturen van Puckie en Sofietje

Voor Puckie was het een drukke voetbalweek: naast de gebruikelijke training was het op woensdag ook tijd voor het jaarlijkse schoolvoetbaltoernooi, net zoals vorig jaar mede gecoacht door papa. Lang zag het ernaar uit dat Puckies team doorging naar de finale, maar helaas werd in de laatste minuut van de laatste wedstrijd de gelijkmaker gescoord, waardoor Puckie helaas de finale misliep. Op zaterdag had Puckie een wedstrijd op Sportcomplex Olympia, pal naast De Kuip en Varkenoord.

Voor Sofietje was het afgelopen week tijd om - samen met mama uiteraard - laminaat uit te zoeken voor haar nieuwe kamer. (Nu Mrs Attorama haar scriptie heeft ingeleverd, heeft ze weer wat meer tijd voor andere zaken.) Ook stond er voor Sofietje een bezoekje aan een sushirestaurant op de agenda - Puckie is deze week aan de beurt - daarbij de rest van het gezin watertandend achterlatend. 

In het weekend was het natuurlijk tijd om papa aan te moedigen bij de marathon, op vrijdag uiteraard voorafgegaan door het inmiddels traditionele gezamenlijk ophalen van het startnummer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat een reactie op dit bericht achter!