maandag 24 april 2023

Druk, eindcito en zonnepanelen

De avonturen van Puckie en Sofietje

Drukke week, afgelopen week, net voor de vakantie. Voor Sofietje was het de week van het afscheid van de dansschool (niet leuk) en voor beiden was het de week van de HPV-vaccinatie (helemaal niet leuk). Gelukkig werd de week op sportieve wijze afgesloten met de Koningsspelen. Voor Sofietje betekende dat een bezoek aan het zwembad, voor Puckie een dag gevuld met sport en spel op het terrein van de voetbalclub.

Voor Sofietje was het ook de week van de eindcito. Haar schooladvies heeft ze al op zak, dus eigenlijk kan er niets meer veranderen... maar toch vond ze het best spannend. Achteraf - N.B. na de slapeloze nachten dus - vond ze het eigenlijk net een gewone schooldag. 

Vorige week zijn - dan eindelijk - de zonnepanelen geïnstalleerd, waarmee we (een deel van) onze eigen energie kunnen opwekken. Vooral Sofietje is groot fan; het liefst ziet ze dat we meteen elektrisch gaan koken en dat we een elektrische auto kopen. Zodoende hebben we er sinds vorige week een nieuwe activiteit bij in huize Attorama: doen de zonnepanelen het al en staat het elektriciteitsverbruik op 0?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat een reactie op dit bericht achter!