maandag 13 maart 2023

Musical en winterweer

De avonturen van Puckie en Sofietje

Het is duidelijk te merken dat de Cito-adviezen binnen zijn en dat het schooljaar er voor de klas van Sofietje eigenlijk al zo'n beetje op zit: afgelopen week ging het nauwelijks nog over toetsen en des te meer over de eindmusical. De klas van Sofietje heeft al diverse liedjes en scènes gehoord om te oefenen en ook is al bekend welke rollen er zijn. Sofietje heeft haar zinnen gezet op één specifieke rol; hopelijk krijgt ze die...

Voor Puckie was het een creatieve week: op school knutselen aan een kasteel en thuis schrijven aan een zelfverzonnen strip. Het eerste betekende dat alle wc-rollen en kartonnen doosjes voortaan opgespaard moesten worden; het tweede deed zich vooral voor op de momenten dat Puckie van ons niet meer op de media mocht.

Het winterweer van afgelopen week verstoorde Puckies voetbal. Op woensdag begon het tijdens de training te sneeuwen. Toen er wel erg veel jongentjes rillend en blauwbekkend in het veld stonden, werd besloten om de training maar voortijdig af te blazen. Op zaterdagochtend, toen wij al met de autosleutels in de hand stonden en diverse teamgenootjes al onderweg waren, kwam er een appje binnen dat de uitwedstrijd tegen Slikkerveer was afgelast wegens het winterweer van de dag ervoor.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat een reactie op dit bericht achter!