maandag 16 januari 2023

Hoofdveld, dansschool

De avonturen van Puckie en Sofietje

Terug naar school afgelopen week! Voor Sofietje was dat de laatste week voordat deze week de cito's beginnen, voor Puckie de eerste kennismaking met de hondentraining. (Daarover later meer.) En natuurlijk: de week dat de opa van Puckie en Sofietje 81 (!) kaarsjes uit mocht blazen. 

Voor Puckie was het de week van de promotie. De winterstop was voorbij, wat voor Puckie twee leuke opstekers betekende. Ten eerste traint zijn team voortaan op het hoofdveld. Beter verlicht, minder ver lopen - en het publiek kan fijn meekijken vanaf de tribune. Ten tweede hebben Puckie en zijn team het vóór de winterstop zo goed gedaan dat ze gepromoveerd zijn naar de eerste klasse. Afgelopen zaterdag stond de eerste wedstrijd op het programma.

Helaas wat slecht nieuws voor Sofietje afgelopen week: haar dansschool gaat dicht. In mei moet haar dansschool uit het bedrijfs(verzamel)pand vertrekken om plaats te maken voor woningen. Dat wordt op zoek naar een nieuwe dansschool, mits Sofietje dansen leuk blijft vinden... Als extraatje was er afgelopen week weer een gelegenheid om te gaan kijken bij het Krimpenerwaard, de middelbare school die steeds waarschijnlijker wordt als keuze voor Sofietje.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat een reactie op dit bericht achter!