zaterdag 10 september 2022

Mediaweek

Mediaweek
* De avondshow met Arjen Lubach is weer begonnen!

Leeslijst
* Wat voor koning wordt Charles III? Een portret, of liever: een vooruitblik, van de man die maar liefst 73 jaar moest wachten om de troon te mogen bestijgen.
* Gratis koffie en snickers. Ook nu blijven veel studenten weg van fysieke colleges. Corona lijkt de binding van studenten met hun academische instelling voorgoed veranderd te hebben.
* 'Ik hoor hier'. De Afrikaans Hebreeuws Israƫlieten wonen al tientallen jaren in Israƫl, weten hun afstamming te voeren op de zonen van Jacob - maar dreigen nu toch te worden uitgezet.
* Bladen en blaadjes. Het belang van de literatuur staat buiten kijf - maar waarom blijft het dan toch zo slecht gaan met de literaire tijdschriften? 
* Winter's Heart. De eindsprint ingezet en uitgelezen. Slechts de helft van de personages komt erin voor, aangezien de verhaallijnen gesplitst zijn over dit deel en het volgende. Daarom meteen door met...
* Crossroads of Twilight. Een begin gemaakt met de proloog, die met 80 pagina's meteen ongeveer even lang is als vier gewone hoofdstukken.

Playlist

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat een reactie op dit bericht achter!