maandag 26 september 2022

BSO-feest, loopfestijn en corona

De avonturen van Puckie en Sofietje

Het was de week van... het BSO-feest! Eén van de weinige keren dat Puckie het helemaal niet erg vond om wat langer op de BSO te blijven, met leuke spelletjes en lekkere hapjes. Voor Sofietje was het ook een leuke middag, maar dan om een andere reden: zij zat samen met een paar vriendinnetjes in de organisatie. Oorspronkelijk wat weinig enthousiast omdat ze was 'aangewezen als vrijwilliger', maar al snel kreeg ze gelukkig wat meer zin in de voorbereidingen.

Op vrijdag kwam Puckie ineens thuis met de mededeling dat hij en een schoolvriendje zondag wilden meedoen aan het plaatselijke loopfestijn. Waar een foldertje op school al niet goed voor is... Weken, zo niet maanden, geleden hadden wij Puckie hier al op gewezen, maar dat kon toen op weinig tot geen enthousiasme rekenen. Met een zesde plek op zijn afstand deed Puckie het nog niet eens zo onaardig.

Zondag was helaas ook de dag dat Mrs Attorama positief testte op corona, dus sindsdien heerst er in huis een mini-quarantaine. Mrs Attorama mag op vrijdag weer naar buiten, mits klachtenvrij, terwijl de rest van het gezin dagelijks aan het zelftesten is. De herfstgolf lijkt begonnen te zijn...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat een reactie op dit bericht achter!