maandag 22 augustus 2022

In en om het huis

De avonturen van Puckie en Sofietje

De laatste vakantieweek speelde zich vooral in en om het huis af. Na drie weken vakantie was het weer even tijd om met vriendjes en vriendinnetjes in de wijk te spelen, om te knuffelen met de katten - en om weer naar voetbaltraining te gaan. Puckies plannen om aan de Ronde van West mee te doen werden op het laatste moment afgezegd, of liever: een jaar opgeschoven, maar er was natuurlijk wel gelegenheid om klasgenootjes te gaan aanmoedigen.

Nou vooruit, er was nog wel ruimte voor één uitje: een ochtendje naar Jump XL, met als afsluiter een lekkere lunch. (En papa thuis maar op een houtje bijten...) Een mooi alternatief voor de oorspronkelijke plannen - de Apenheul - omdat de weersverwachting toch wat tegenviel voor die dag.

Goed nieuws voor Puckie afgelopen vrijdag: hij hoeft niet langer naar de logopedist. De testen die hij vrijdag maakte, gaven aan dat hij zijn eerdere hobbels overwonnen heeft. (De oplettende lezers zullen opmerken dat ik het hier, om begrijpelijke redenen, niet eerder over gehad heb.) Ons gebruikelijke 'uitje' op de maandagmiddag komt daarmee te vervallen, met meer ruimte voor speelafspraakjes en andere leukigheden dus.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat een reactie op dit bericht achter!