maandag 18 juli 2022

Zomervakantie

De avonturen van Puckie en Sofietje

De eerste week van de zomervakantie, afgelopen week. Zodoende ook de eerste week dat Puckie en Sofietje elkaar al regelmatig in de haren vlogen... Af en toe een uitstapje, zoals afgelopen maandag een dagje naar de Efteling, doet dan wonderen. Hoewel, 'dagje'? In dit geval was het letterlijk van 's morgens vroeg tot 's avonds laat.

Het was ook de week waarin opa en oma terugkwamen van vakantie, waarin we een middagje naar de surfplas gingen met aansluitend hamburgers happen en... waarin we Puckie dan eindelijk de waarheid verteld hebben over Sinterklaas. Dat nam hij wonderwel goed op, zonder enige dramatiek. Vanaf nu kunnen we ons in huize Attorama in december dus volop gaan richten op gedichten en surprises.

Sofietje en Mrs Attorama zijn intussen aardig bezig met een (kleine) verbouwing in huis, waarvan de uiteindelijke uitkomst moet zijn dat Sofietje op zolder gaat slapen en dat haar huidige slaapkamer een kantoor/werkkamer wordt. (We verwachten wel dat dat enige maanden gaat duren.) Zo ontdekten wij afgelopen week dat Sofietje best een aardig talent voor verven heeft...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat een reactie op dit bericht achter!