vrijdag 8 april 2022

Mediaweek

Mediaweek
* Moon Knight (aflevering 1 en 2). Nieuwe Marvel-serie, met Oscar Isaac in de hoofdrol, die het superheldengenre koppelt aan Egyptische mythologie - en aan meervoudige persoonlijkheidsstoornissen.
* Star Trek: Picard (gevorderd tot en met aflevering 6). De missie in verleden loopt, zoals te verwachten was natuurlijk, niet geheel vlekkeloos. 
* Peaky Blinders. Na enige pauze een begin gemaakt met seizoen 2, waarin de uitbreiding van het Shelby-imperium niet zonder slag of stoot gaat.

Leeslijst
* 'IJdelheid is niet genoeg': de speech van president Zelenski in de Tweede Kamer kreeg veel handen op elkaar, maar heeft nog tot weinig actie geleid.
* 'Gekluisterd aan het vijandbeeld': in de (propaganda-)oorlog tussen Rusland en Oekraïne ziet Lidija Zelovic opvallend veel overeenkomsten met de oorlog in voormalig Joegoslavië.
* 'The Fires of Heaven', gevorderd tot en met hoofdstuk 28 en daarmee precies op de helft. Rand trekt met de Aiel de bergen over richting Cairhien, Nynaeve en co zijn op zoek naar een veilig heenkomen en de blauwe Ajah maken zich klaar voor een opstand binnen de eigen gelederen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat een reactie op dit bericht achter!