zaterdag 12 februari 2022

Mediaweek

Mediaweek
* Eindeloos gepest. Indringende, onthutsende, emotionele documentaire over de 14-jarige Maryana die zelfmoord pleegde na jarenlang slachtoffer geweest te zijn van pestgedrag.
* Het leven gaat niet altijd over tulpen. In de familie van schaatser Irene Schouten gaat het niet alleen over topsport, maar ook over tulpen. Wanneer Schoutens moeder een hersenbloeding krijgt, staat alles op zijn kop.
* After Life, de rest van seizoen 1. Ondanks alle zwartgalligheid van de eerste afleveringen eindigt het seizoen redelijk hoopvol en optimistisch. Benieuwd naar seizoenen 2 en 3.
* The Book of Boba Fett, laatste aflevering. De tweede helft spreekt duidelijk meer aan dan de eerste, al komt dat vooral door de terugkeer van veel personages uit 'The Mandalorian'.
* The Woman in the House across the Street from the Girl in the Window. De eerste twee afleveringen zijn heerlijk chaotisch en bevreemdend, met een meesterlijke Kristen Bell in de hoofdrol.

Leeslijst
* De nieuwe Omgevingswet gaat zo'n beetje alles veranderen. Er is al zo'n tien jaar aan gesleuteld, maar de invoering ervan laat echter nogal op zich wachten. 
* Vermeende communisten: hoe de inlichtingendienst probeerde om stiekem de redactie van De Groene over te nemen, na publicatie over misdragingen van Nederlandse militairen in Indonesiƫ.
* Help! De dokter verdwijnt: het aantal huisartsen neemt af, terwijl de vraag ernaar toeneemt. Dat is vooral buiten de grote steden goed te merken.
* De eerste 5 hoofdstukken van 'The Shadow Rising', het vierde deel van 'The Wheel of Time'. Na de gebeurtenissen uit het voorgaande deel twijfelen de personages nog over welke stappen ze nu moeten nemen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat een reactie op dit bericht achter!