maandag 17 januari 2022

Feestelijk begin, jammerlijk einde

De avonturen van Puckie en Sofietje

Het was een... bewogen week. Met een optimistisch begin en midden, maar met een mindere afsluiting. De week begon natuurlijk met: terug naar school! Na drie weken kerstvakantie was het vorige week dan eindelijk weer tijd om vriendjes en vriendinnetjes te zien. En natuurlijk was het de week van een bijzondere verjaardag: de opa van Puckie en Sofietje vierde zijn eiken jubileum.

Zoals verwacht begon het oude ritme weer voorzichtig terug te keren. Puckie mocht op woensdagavond weer naar voetbaltraining. (De wedstrijd op zaterdag werd nog wel vervangen door een onderling partijtje.) Sofietje mocht ook weer twee keer turnen, zij het beide keren via een digitale turnles. Nog meer goed (sport)nieuws: bij Puckie staan alle signalen voor het C-diploma op groen - hopelijk mag hij dus bij de eerstvolgende gelegenheid afzwemmen.

Die leuke, feestelijke week werd echter overschaduwd door het weekend, toen Puckie en Sofietje allebei op corona getest moesten worden en sindsdien voor de zekerheid in quarantaine zitten. Gelukkig hebben we inmiddels voor beiden een negatieve testuitslag ontvangen, al moet de definitieve test morgenochtend uitsluitsel geven wanneer ze weer naar school mogen...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat een reactie op dit bericht achter!