dinsdag 5 januari 2021

Vakantie voorbij

De avonturen van Puckie en Sofietje

De kerstvakantie is voorbij, de scholen zijn weer begonnen. Dat wil zeggen... de kerstvakantie begon natuurlijk een paar dagen eerder met het ingaan van de nieuwe lockdown en sinds gisteren zijn we weer met het thuisonderwijs begonnen. Benieuwd hoe het verder gaat deze week.

Nog een kleine terugblik dan. De kerstvakantie was natuurlijk anders dan we gedacht hadden, met gebruikelijke uitjes zoals een museum- of bioscoopbezoek die niet door konden gaan. Natuurlijk begonnen we met een weekendje weg en was er veel gelegenheid voor spelletjes, waarbij Puckie zich ontpopte tot een ware Catan-fanaat. (Heeft hij toch nog iets van mij.)

Ook Kerstmis was anders dan anders, met een klein gezelschap op Eerste Kersdag en een Teams-sessie op Tweede Kerstdag. De vervallen uitjes werden gelukkig een beetje goedgemaakt door een logeersessie voor Puckie en voor Sofietje, die allebei een nachtje bij hun oom mocht slapen. Oud en Nieuw was rustiger dan anders (dankzij het vuurwerkverbod) maar niet geheel geruisloos (ondanks het vuurwerkverbod).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat een reactie op dit bericht achter!