maandag 14 september 2020

Onverwachts uitje

De avonturen van Puckie en Sofietje

De tweede schoolweek zit erop. Puckie maakt grote vorderingen met lezen en komt haast iedere dag uit school met wéér een nieuwe letter die hij geleerd heeft. Ook met schrijven en rekenen is Puckie goed aan het oefenen; komende week staat klokkijken op het programma.

Het was ook de week van: Puckies eerste zwemles in het nieuwe zwembad. (Op zondag al even een kijkje genomen wat de makkelijkste fietsroute was.) Bij binnenkomst troffen we meteen een oude bekende en de toon was gelijk gezet. Mooie, nieuwe locatie, ruim opgezet - en eindelijk een echte tribune om op te zitten.

De week eindigde met... een onverwachts uitje! Vrijdag ontstond spontaan het idee om in het weekend een bezoekje te brengen aan opa en oma, die al enige tijd (en nog een lange tijd) op de camping staan ergens in het Brabantse land. Dat betekende: zaterdagochtend heen, zondagmiddag terug en in de tussentijd veel springen op het springkussen, spelen in de speeltuin, zwemmen in het zwembad - en veel andere gezelligheid met veel familie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat een reactie op dit bericht achter!