dinsdag 24 maart 2020

Corona, dag 8 en 9

De maandag verliep volgens een min of meer vertrouwd principe: 's morgens was mama thuis om voor de kinderen te zorgen en 's middags papa terwijl mama aan het werk was. Met als groot verschil natuurlijk dat papa gewoon de hele dag thuis was. Het nieuws 's avonds dat alle maatregelen nog wat verder aangescherpt worden én dat ze waarschijnlijk verlengd worden tot 1 juni stemde helaas wat somber.

Vandaag, dinsdag, betekende: naar school om het nieuwe (t)huiswerk op te halen. Genoeg voor de komende twee weken. Het was een productieve dag met schoolwerk: Puckie en Sofietje gingen enthousiast aan de slag met de nieuwe opdrachten. Een rondje lopen tijdens de lunch kwam precies op tijd en na de lunch ging iedereen weer vol goede moed aan de slag. Maar om nou te zeggen dat papa zo'n productieve werkdag had...

Leuk initiatief: koop lokaal! Met de halve straat een flinke bestelling doen bij een lokale kaasmakerij en met vrienden een order geplaatst bij een lokale wijnboer. Misschien leuk om de komende tijd meer van dat soort initiatieven te blijven ondernemen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat een reactie op dit bericht achter!