maandag 16 augustus 2010

Attorama nieuwsbulletin

Films:
* Sinds dit weekeinde is 'Toy Story 3' de meest succesvolle animatiefilm ooit, met een opbrengst van 920 miljoen dollar.
* Nieuwe castleden voor 'X-Men: First Class': Jason Flemying en Rose Byrne. Ze vertolken respectievelijk de rollen van Azazel en Moira McTaggart.
* De poster van 'The Town', met en van Ben Affleck, over een groep bankovervallers die gedwongen wordt van werkwijze te veranderen.
* Russell Crowe en Elizabeth Banks spelen de hoofdrollen in 'The Next Three Days', met script en regie van Paul Haggis.
* Een featurette van tweeënhalve minuut over 'The American', met George Clooney en onder regie van de enige echte Anton Corbijn.
* De originele en de prequel-trilogie van 'Star Wars' verschijnen in 2011 op Blu-Ray, aldus George Lucas. De vraag is natuurlijke welke versie van de originele trilogie…
* Na al dat gedoe rond de rechten van de Terminator-franchise is de nieuwste productie aangekondigd: een 3D-animatie zonder geweld. WTF?
* Ben Affleck en Rachel Weisz spelen de hoofdrollen in de nieuwe film van kluizenaar-regisseur Terence Malick, waarbij Affleck Christian Bale vervangt.

Tv-series:
* Masi Oka, beter bekend als Hiro Nakamura uit 'Heroes', vervult komend jaar een gastrol in de remake van 'Hawaii Five-O'.
* 'The Big C', de nieuwe tv-serie met Laura Linney over een lerares die nog slechts een jaar te leven heeft, krijgt geen al te best recensie.
* Michael Emerson (55) en Terry O’Quinn (58), voorheen castmaatjes in 'Lost', proberen een nieuwe serie te verkopen die rekening houdt met hun ouderdom.
* Jamie Bamber ('Battlestar Galactica', 'Law and Order: UK') speelt een van de hoofdrollen in de nieuwe tv-serie 'Outcasts'.
* Britney Spears is komend seizoen te zien in 'Glee', in een aflevering waarin de muziek van het voormalig tienersterretje centraal staat.

Muziek:
* In de categorie 'vreemde samenwerkingen': Kanye West en Bon Iver-voorman Justin Vernon werken aan een gezamenlijk album.
* Killers-voorman Brandon Flowers geeft in september een concert in Paradiso, precies op tijd om zijn soloalbum 'Flamingo' te promoten.
* De platenmaatschappij van Katy Perry is niet te spreken over Perry's teksten op haar nieuwe album 'Teenage Dream'.
* In september komt 'Commitment' uit, het nieuwe album van Seal. 'Commitment' (met eigen composities) is de opvolger van het coveralbum 'Soul' uit 2008.
* De totstandkoming van een klassieker: op 14 september is 'The Making of Darkness on the Edge of Town' over Bruce Springsteen te zien.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat een reactie op dit bericht achter!