donderdag 6 maart 2008

Attorama nieuwsbulletin

* Robert Shaye vertrekt bij New Line Cinema. Shaye was de man die Peter Jackson de goedkeuring gaf om de 'Lord of the Rings'-trilogie te maken en alleen daarom al verdient hij een bijzondere vermelding. De tegenvallende resultaten van 'The Golden Compass' hebben Shaye de kop gekost. New Line raakt waarschijnlijk een groot deel van zijn onafhankelijkheid kwijt en gaat vermoedelijk slechts door als productiehuis voor Warner.
* De Bourne-reeks is nog niet ten einde. 'The Bourne Ultimatum' was een uitstekende afsluiter voor de trilogie, maar Matt Damon en regisseur Paul Greengrass zijn blijkbaar overgehaald om nog een vierde deel te maken.
* Patrick Swayze, die een hele generatie aan het dansen en/of het zwijmelen kreeg in de klassieker 'Dirty Dancing', heeft alvleesklierkanker. De vooruitzichten voor Swayze zijn helaas niet al te best.
* Het nieuwe seizoen van de hitserie '24' zal voorafgegaan worden door een twee uur durende prequel die het gat tussen seizoen zes en zeven moet dichten. Onder meer dankzij de schrijversstaking hebben de fans twee jaar moeten wachten op het nieuwe seizoen.
* 'I Am Legend' had eigenlijk een ander einde dan we in de bioscoop te zien gekregen hebben. Het oorspronkelijke einde – die van het boek even negerend – is hier te vinden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat een reactie op dit bericht achter!