maandag 29 november 2021

Rapporten, corona en... jarig!

De avonturen van Puckie en Sofietje

Afgelopen week was de week van de rapportgesprekken, na het uitdelen van de rapporten de week daarvóór. Voor Sofietje was het een erg positief gesprek: ze is goed bezig met haar scores, bijna alles gaat goed (of in ieder geval stukken beter dan vorig jaar) en ook bij het laatste struikelblok, automatiseren, lijkt het kwartje nu te zijn gevallen. Ook bij Puckie hadden we een goed gesprek: hij heeft het naar zijn zin in de klas, voelt zich op zijn gemak en haalt mooie scores. (Puckies gesprek voor de plusklas ging helaas niet door en wordt op een later moment ingehaald.)

Het was helaas ook (weer) de week van corona. In de klas van Puckie én in de klas van Sofietje én op de school waar Mrs Attorama lesgeeft waren er coronabesmettingen te melden. Met de nieuwe maatregelen die vrijdag werden aangekondigd, zullen onder andere de turn- en voetbaltrainingen van Puckie en Sofietje er komende tijd anders uit gaan zien, als ze al doorgaan...

Gelukkig was het natuurlijk ook, last but not least, de week van... Puckies verjaardag! Vrijdag werd onze kleine man acht jaar - we mogen het nu niet meer over "zoontje" hebben van hem. Met een paar vriendjes die kwamen spelen (en mee-eten) en wat familie op bezoek werd het uitgestelde kinderfeestje gelukkig een beetje goedgemaakt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat een reactie op dit bericht achter!